Boon Optiek kinderbrillen kanjer

Samen met Boon Optiek Stadspolders/Rob Boon Brilmode in Dordrecht biedt Evelyn Schellekens Portret Fotografie een fotoshoot aan, aan de kinderen die bij Boon Optiek Stadspolders/Rob Boon Brilmode een bril hebben uitgekozen. Hiermee maak je kans om kinderbrillen kanjer te worden en een leuke prijs te winnen bij Boon Optiek Stadspolders!

Bij de aanschaf van de bril heeft jouw papa of mama een kaart meegekregen. Deze kaart kun je bij Evelyn inwisselen voor een fotoshoot. Laat jouw papa of mama alle gegevens invullen in het invulformulier hieronder en we gaan de fotoshoot voor jou regelen! Dan kun jij aan iedereen laten zien hoe gaaf jouw bril is. En wie weet wordt jij de kinderbrillen kanjer en win je nog een leuke prijs!

 

Beste ouder en/of verzorger,
Uw kind heeft een nieuwe bril gekregen bij Boon Optiek. Sommige kinderen zien er tegen op terwijl andere kinderen een bril juist stoer vinden. Dat het even wennen is staat vast. Om uw kind een beetje te helpen bij het wennen bied Evelyn een gratis fotoshoot aan. Dit houd in dat de fotoshoot gratis is en uw kind 1 mooie fotoafdruk krijgt van de foto die mee doet in de kinderbrillen kanjer campagne van Boon Optiek.
Een fotoshoot is een unieke ervaring waarbij uw kind helemaal in het middelpunt staat. Kinderen t/m 17 jaar komen in aanmerking voor de gratis fotoshoot binnen een half jaar na aankoop van de bril bij Boon Optiek Stadspolders. Bewaar de cadeaubon goed die u heeft gekregen! Zonder de bon kan de fotoshoot niet gratis aangeboden worden.

Vul uw gegevens en de gegevens van uw kind hieronder is en we gaan aan de slag met de voorbereidingen van de fotoshoot!