Newborn fotoshoot

Als jullie wondertje net is geboren begint er een heel nieuw tijdperk in het leven. De eerste weken zijn zo speciaal maar vliegen vaak ook voorbij. Met een newborn shoot leg je een stukje van die eerste periode vast voor altijd. Evelyn richt zich tijdens de fotoshoot op de baby en de puurheid van de baby. De stijl van Evelyn kenmerkt zich door enkel gebruik te maken van wit en zwart en naast de normale belichtingsmethode ook lichtmethodes high-key en low-key. Hiermee wordt elke foto een waar kunstwerk die tijdloos is.

N3
ES__6774_kl
N1
N2
ES__6758-kl
previous arrow
next arrow

De Newborn fotoshoot vind plaats in de knusse thuis fotostudio van Evelyn waar ze 2 tot 3 uur de tijd neemt voor de fotoshoot. De newborn zal in verschillende poses, met verschillende witte en/of zwarte doeken en verschillende belichtingsmethodes gefotografeerd worden. Ook de ouders worden bij de fotoshoot betrokken.

Na de fotoshoot gaat Evelyn alle foto’s zorgvuldig uitzoeken en bewerken. Tevens wordt het fotoboek opgemaakt en besteld. Zodra alles is orde is met de foto’s komen jullie terug om alle foto’s te bekijken, het fotoalbum in ontvangst te nemen en eventueel een bestelling te plaatsen voor extra foto’s.

Voor alle investeringen en fotoproducten kunt u de onderstaande prijslijst downloaden

Prijslijst (1310 downloads )