Special – limited fotoshoot

Wat is een special – limited fotoshoot?

Een special – limited fotoshoot is een thema fotoshoot die maar een paar keer per jaar plaats vind en een beperkt aantal plaatsen voor zijn. Het ene thema zal jaarlijks terug keren terwijl een ander thema maar 1 keer zal plaatsvinden.

 

De Kerstkaart

Met de naderende kerst wordt het alweer tijd om na te gaan denken over de kerstkaart. Hoe leuk als die kerstkaart dan heel erg persoonlijk gemaakt kan worden! In het weekend van 17 en 18 november vindt de tweede editie van de Special – Limited Fotoshoot van Evelyn Schellekens Portret Fotografie plaats met het thema “kerstkaart”!

Met een speciale fotolijst worden er foto’s van jou gemaakt en eventueel jouw geliefden. De lijstfoto’s kunnen vervolgens op een door jouw uitgekozen kaartontwerp geplaatst worden. Nog even kiezen welke tekst jij erop wilt en in welk lettertypen en jij bent er klaar voor om met jouw kerstkaarten aan de gang te gaan!

 

Download de onderstaande informatiefolder voor alle informatie, alle kaartontwerpen en voorbeelden!

Informatie folder Special - Limited Fotoshoot "Kerstkaart" (17 downloads)

 

En reserveer nu jouw plek voor deze Special – Limited Fotoshoot!

     

Wilt u een plekje op de wachtlijst?

Zijn er geen plekjes meer open in de agenda dan kunt u via het onderstaande formulier uw plekje op de wachtlijst aanvragen.

Help, er zijn geen plekken meer zichtbaar in de agenda op zaterdag 17 november of zondag 18 november. Graag kom ik op de wachtlijst voor als er een plekje vrijkomt!